Vi arbejder med web,
shops og tryksager

Se et udvalg af vores cases her

Kræftens Bekæmpelse

Opgaven

Skræddersyet CMS

Kommunikationsystemer

Intern og ekstern API

Bestillingssystemer

Datamigrering

Webshop 

Designopgaver

Kræftens Bekæmpelse

I de seneste 5 år har samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse givet en lang række løsninger. Alt fra store tekniske systemer til økonomiregistrering, webshops, forum, frivillig kommunikationsplatform, kampagnesiteskabeloner og meget meget mere.

Se case

Dahl Law

Opgaven

Corporate website

Digital identitet

Responsive design

Transitions

UX design

Dahl advokatfirma

Dahl advokatfirma der tæller over 190 medarbejdere holder til i Esbjerg, Herning, København, Randers og Viborg. Advokatfirmaet har netop lanceret nyt responsivt corporate website, designet af Konform.

Se case

The all new FWA

Opgaven

Responsive

6 breakpoints

React framework

Flux dataflow

Transitions

Community

Stort server setup

The all new FWA

Siden 2000 har THE FWA hver dag fremvist verdens bedste digitale projekter og uddelt eftertraktede priser til folkne bag. Det tidligere FWA site havde set bedre dage og det var derfor tid til et helt nyt evolutionende og ikke mindst revolutionende THE FWA.

Se case

Dansk Retursystem

Opgaven

Intranet

UX design

Responsive

Kommunikationssystem

Infoskærme

Kalender og nyhedssystem

Nyhedsbrev

INTRANET TIL DANSK RETURSYSTEM

Moderne, webbaseret intranet løsning erstatter Sharepoint. Resultatet er meget høj brugervenlighed og dynamisk differentieret indhold til forskellige brugergrupper.

Se case

Jesper Gadeberg

Opgaven

Digital identitet

Micro animationer / transitions

Integreret videoplayer

Jesper Gadeberg

Konform har hjulpet Jesper Gadeberg med skabe et inspirerende portfolio site, der skaber et godt overblik over hans arbejde, og giver en cinematisk følelse der opfordrer bruger til at gå på opdagelse i musikstylistens arbejde.

Se case

Copenhagen Economics

Opgaven

UX design

Website

Responsive

Digital identitet

Responsive corporate website

Copenhagen Economics ønskede en webløsning der signalerede deres nye internationale størrelse og kompetence, virksomhedens nordiske kultur samt et hurtigt overblik over services, case-publikationer til rådighed og rådgiverne tilknyttet. 

Se case

Respace

Opgaven

UX design

Website

Responsive

Responsive Ejendomsportal

Respace er resultatet af et ønske om at forbedre brugernes online oplevelse, udvikle den digitale emnepræsentation og styrke samarbejdet mellem udlejer/sælger og kunde. Respace gik med denne webløsning på markedet som direkte markedsudfordrer og portalen kunne på launch dagen, præsentere samarbejde med flere af branchens største ejendomskoncerner og over 2000 emnepræsentationer.

Se case

Mads Nørgaard Copenhagen

Opgaven

UX design

Website

Responsive

Webshop

Navision integration

Responsive website med integreret shop

Mads Nørgaard åbnede tilbage i 1986 herretøjsbutikken Mads Nørgaard på Amagertorv i København. Nu satser Mads Nørgaard også på det digitale univers. Et nyt responsive website med integreret webshop præsenterer den stilfulde designvirksomhed.

Se case

Project Half Double

Opgaven

UX design

Website

Responsive

Responsive webløsning

Idéen var at skabe et lækkert univers, hvor brugeren kunne gå på opdagelse på tværs af platforme. Løsningen er et responsive website optimeret til mobil og helt op til store desktop skærme. Dette er opnået ved hjælp af 4 breakpoint og Fluid Grid. Alle moduler fra standrad tekst modul til det komplekse projektsplan modul er fuld redigerbar og fuld responsive.

Se case

Sex & Samfund

Opgaven

Responsive

UX design

Visuelt design

Materialeportal

Integration med Uni-login

Materialeplatform

Den nye materialeplatform tilbyder gratis undervisningsmateriale, der skal støtte lærere, skolepædagoger og sundhedsplejersker i at tilrettelægge og gennemføre tids- og alderssvarende sundheds- og seksualundervisning i 0.-10. klasser og på ungdomsuddannelserne.

Se case

Skolevalg 2015

Opgaven

Ux design

Website

Responsive

Plakat generator

Pointsystem

API integration

Ambitiøs drift setup

EN GENNEMTÆNKT OG KOMPLEKS LØSNING

Konform har designet, udtænkt og specificeret alle flows, handlinger og afhængigheder og udviklet den digitale platform, som er omdrejningspunktet for ‘valgkampen’. Konform har udviklet en løsning, der kan håndtere 120.000 samtidige brugere og foretage øjeblikkelige pointberegninger til 74.757 elever fra 799 skoler der deltager, når Folketinget og Undervisningsministeriet afholder Skolevalg.

Se case

CENTER FOR BOLIGSOCIAL UDVIKLING

Opgaven

Ux design

Website

Responsive

Tryksager

Logo design

Identitet

Center for Boligsocial Udvikling

Center For Boligsocial Udvikling arbejder for at styrke den boligsociale indsats i landets udsatte områder. Her spiller den samlede kommunikation til relevante parter en meget central rolle. Ønsket var et facelift, og resultatet blev en ny visuel identitet med nyt logo, en responsive website løsning og designguidelines til tryksager.

Se case

MeeBook

Opgaven

Logo og tryksager

Messestand 

Læringsplatform

Videndelingsplatform

Elevplans rapport system

Ipad app

Windows app

Nyhedsbrevsystem

Meebook

Udover apps til iPad og Windows 8 indeholder læringsplatformen Meebook et stort værktøj til autogenerering af elevplaner på baggrund af elevernes aktiviteter, opgaveafleveringer og arbejde med mål.

Sidst er en stor og central del af Meebook den store videndelingsplatform shareIT hvor undervisere på tværs af landet kan dele undervisningsforløb med hinanden.

Se case

Cancer.dk

Dansk Handelsgaranti

Opgaven

Visuel identitet

Ux design

Website

Sagsstyrings modul

Dialog modul

Kunde kartotek

Integration med Danske Bank

Dansk Handelsgaranti

Som første aktør på markedet vil Dansk Handelsgaranti sikre problemfri samhandel mellem leverandør og kunde, via et online deponerings- og sagsstyringssystem, der dokumenterer aftaler indgået mellem parterne.

Se case

Flere cases...

Skriv her hvis vi skal sende dig en udvalg af cases indenfor et specifikt område fx. shops, intranet, logoer, covers eller andet...så samler og sender vi dig et udvalg af referencer og cases.

Nogle af vores fantastiske kunder

KUNDECITAT

"Konform har leveret en superflot hjemmeside til Skolevalg.dk. Alt fra det mindste designelement til de mest komplekse funktionaliteter og integrationer er blevet løst med stor kompetence, professionalisme og forståelse for målgruppen. Udover det flotte resultat, som Konform har leveret, fortjener de også stor ros for processen; Vi er konstant blevet mødt med en enorm fleksibilitet, rettidighed og lydhørhed – og også med en portion godt humør!"

CHRISTIAN JUUL LENTZseniorprojektleder FOLKETINGETS KOMMUNIKATIONSENHED