Copenhagen Economics
Hard facts, Clear stories

Copenhagen Economics ønskede en moderne webløsning med kant i forhold til lignende virksomheder i samme branche. Løsningen skulle understøtte Copenhagen Economics brand, høje faglighed og internationale udsyn dog med Nordisk kultur.


Se løsningen her

Kunden

Copenhagen Economics er en privatejet dansk virksomhed med opstart i 2000, der i dag har 70 ansatte fordelt på kontorer i København, Stockholm og Bruxelles med aktivitet i hele verden.

The Global Competition Review (GCR) har siden 2006 listet Copenhagen Economics i deres top 20 over de bedste økonomiske konsulenthuse i verden.

Den tekniske løsning

Design og udtryk har været meget vigtigt for Copenhagen Economics, men kravene til den tekniske platform var også store. Platformens CMS system skulle være brugervenligt og intuitivt men endnu vigtigere var det at strukturen og bindinger mellem Copenhagen Economics Services, Eksperter, Rapporter, Cases og Nyheder nemt kunne administreres i CMS systemet så indholdsvisninger automatisk bindes ude på de offentlige sider, og så der undgås dobbeltarbejde og unødig administration af indholdet.

Kunden udtaler

"Vi kontaktede Konform pga. varme anbefalinger – og vores høje forventninger blev indfriet fra første møde. Vores afsæt var et behov for en moderne og dynamisk side med international kant men samtidig høj troværdighed. Konform vovede at udfordre vores designmanual og ramte plet med et nyt skarpt design, som meget præcist afspejler hvem vi er og det vi gerne vil kommunikere. Samarbejdet har hele vejen igennem været imødekommende og fleksibelt – med den ekstra indsats, når det gjalt."

LISE ROLAND JOHANSEN, Head of Communications and Operations