The all new FWA

Siden 2000 har THE FWA hver dag fremvist verdens bedste digitale projekter og uddelt eftertraktede priser til folkne bag. Det tidligere FWA site havde set bedre dage og det var derfor tid til et helt nyt evolutionende og ikke mindst revolutionende THE FWA.

Konform har sammen med Hello Monday haft æren i at genskabe det anderkendte brand i helt nye rammer.

Se det her

FWA Flow

FWA er et award site der gør en ære i at præsentere verdens bedste digitale løsninger. Det foregår ved, at et bureau indsender et projekt de har arbejdet med, hvorefter det bliver præsenteret for en jury på mere end 200 medlemmer. I mens projektet bliver vurderet, kan dets udvikling følges live gennem pointsystemet. Vinder projektet, bliver det præsenteret på forsidens timeline.

6 Awards

På FWA har et projekt mulighed for, at vinde op til 6 forskellige awards. Først FOTD (FWA Of The Day). Vindere af FOTD går videre til FOTM (Month) som går videre til FOTY (Year). Herudover tildeler Adobe to priser til særlige projecter. En hver uge (TCEA) og en hvert år (TCEAY). Sidste men ikke mindste kan hvert project vinde en PCA (People choise award)

Features

FWA har så meget funktionalitet at det er svært at vise det hele på en gang.

Her er et lille udpluk af nogle af hovedpunkterne.

Navigation

Navigationen er lavet som en fullframe menu og holder dette concept på alle skærmstørrelser.

Timeline

15 års cases, artikler, jobopslag, interviews og meget mere er tilgængelig på en let overskuelig måde med timelinen.

Editorials

Ud over cases spiller Editorials også en vigtig rolle i FWA's stategi om, at præsentere de nyeste trends i den digitale verden. Her kan nævnes Agency spotlights, Articles, Digital Pioneers, FWA Hero, FWA Jury, FWA Legends, Interviews og News

Projects

Projektsiden er et af omdrejningspunkterne på FWA. Det er her bureauet får mulighed for at vise deres arbejde til juryen. Projektsiden består her ud over også af relateret indhold fra det eller de bureauer der har arbejdet med projektet.

Responsive

FWA er lavet i fast grid i 6 forskellige breakpoints så der bedst muligt sikres, at det vises optimalt på mobil, tablet, laptop og desktop.