1 CMS - hundredvis af muligheder

Et 5 år langt samarbejde
der har budt på et hav af løsninger

Konform har igennem et 5 år langt samarbejde leveret tekniske og design løsninger til alle områder af Kræftens Bekæmpelsen. Alt fra systemer der understøtter større tekniske behov til administration og økonomi, til løsninger til formidling af indhold som kampagnesiteskabeloner, forum, kommunikationsplatform til de frivillige og mere mere...

En stor organisation

Kræftens Bekæmpelse behøver ingen grundig introduktion, og formålet ligger i navnet. Kræftens Bekæmpelses fornemmeste opgave er at formidle viden om kræft, og her spiller websitet en meget central rolle. 

En klar vision

Efter 12 år på Microsofts CMS-platform var visionen klar, da Kræftens Bekæmpelse og Konform indledte samarbejdet for ca. 2 år siden; en skræddersyet og ambitiøs platform, der også kan rumme øvrige løsninger, fx kampagnesites og webshop.

Omfattende krav

Visionerne blev i samarbejde til krav og her et lille udpluk: forbedret brugeroplevelse i forhold til søgning og visuel identitet, integration mod backoffice systemer, automatisering af arbejdsopgaver i kundeservice, og kode for at optimere performance og sikkerhed m.m.

Cancer.dk

I 2014 lanceret Konform det nye Cancer.dk - Kræftens Bekæmpelses hovedsite der indeholder 11.478 sider som over 120 web redaktører administrerer. Sitet indeholder 102 unikke formularer, 71 subsites, 12 forsider som alt sammen styres fra 1 samlet CMS.

Responsiv kampagneskabelon

En organisation af Kræftens Bekæmpelses størrelse har konstant mange forskellige kampagner igang. Konform har derfor udviklet en særlig multisite løsning, hvor kampagnesites nemt kan oprettes ud fra en fleksibel responsive skabelon, stadig med vidt forskellige udtryk, alt sammen via det samme CMS. På den måde spares der både tid og udviklings timer hver gang et nyt site skal laves.

Cancerforum

Cancerforum er en del af Kræftens Bekæmpelses rådgivningstilbud til alle, der er berørt af kræft. Konform har designet og udviklet det skræddersyede forum, der lever op til brugernes ønsker om fleksibilitet, samt håndtering af personfølsom data.

”I får det, som I vil have det”

Et hyppigt hørt udsagn fra Konform i vores samarbejde om at løfte cancer.dk over på en ny, fremtidssikret platform. Udsagnet rummer essensen af den super-agile måde løsningen er blevet til på, både i detaljen og på de store linjer. Men misforstå ikke. Det sker ikke uden kontant modspil, kreative løsningsforslag og konstruktiv dialog. Og det sker heller ikke uden den største respekt for den mest sensitive målgruppe af dem alle, nemlig kræftpatienterne og deres pårørende.


Tor Øyan

Chefkonsulent, Kræftens Bekæmpelse / Kommunikation