Mads Nørgaard

Siden 1986 på Amagertorv i København. Nu også online

Indledning

Indledning

Mads Nørgaard Copenhagen

I knap 30 år har Mads Nørgaard været en anderkendt designer og et stort navn i modebranchen. Nu har designvirksomheden valgt at fokusere på det digitale univers med lanceringen af et nyt website med integreret webshop.

Om Mads Nørgaard Copenhagen

”Jeg skal ikke være tøjhandler og overtage min fars butik”. Sådan lød det i barndommen, men heldigvis gik det anderledes.

Mads Nørgaard åbnede tilbage i 1986 herretøjsbutikken Mads Nørgaard på Amagertorv i København og begyndte samtidig at sælge tøj af eget mærke. Siden har han gjort det rigtig godt.

Virksomheden lancerer årligt fire kollektioner til både mænd, kvinder og børn, og designertøjet sælges i mange forretninger i ind- og udland.

Design

Design

Farver

Font

Løsningen

Mads Nørgaard vælger nu også at fokusere på det digitale univers. Et helt nyt website med integreret webshop præsenterer den stilfulde designvirksomhed. Som noget nyt har kunderne mulighed for at se og købe de lækre designs direkte i webshoppen. Hele sitet er holdt i samme stil og er med til at give en samlet kundeoplevelse.

Responsive løsning

Mads Nørgaards nye site er en responsive løsning, der er udviklet til forskellige desktop størrelser samt iPad.

Den responsive løsning sikrer, at indholdet på sitet altid tilpasser sig størrelse og layout på den enkelte skærm, så indholdet er overskueligt, og den besøgende får den mest optimale brugeroplevelse.

Website

Website

Website

Med selve websitet får Mads Nørgaard en helt ny digital løsning. Sitet er enkelt og overskueligt bygget op, og designet afspejler brandets høje kvalitet. I designet er der anvendt flere genkendelige visuelle elementer, bl.a. Mads Nørgaards klassiske striber og den karakteriske grønne farve.

På websitet kan man bl.a. læse om Mads Nørgaard og hans mange kreative projekter, se nyeste kollektioner og på bloggen følge med i både designerens og virksomhedens univers.

Collection

Projects

Stockists

Webshop

Webshop

Webshop

Mads Nørgaard har i mange år være med til at påvirke modebranchenen, og hans kollektioner har været at finde i butikker verden over. Med den nye webshop vil han nu også gøre det til en oplevelse at købe hans design online.

Webshoppen er holdt i samme stil som resten af sitet og præsenterer produkterne på en simpel og elegant måde. 

My account

Som kunde hos Mads Nørgaard kan du altid følge din ordre og nemt retunere eller ombytte varer. Det er også muligt at se værdi på et gavekort og ændre dine personoplysninger.

Gavekort

Når man køber gavekort på webshoppen er det muligt at stile dem direkte til modtageren. Et gavekort kan benyttes til bestilling af en eller flere ordrer.

Integration med Navision

Flere af virksomedens it-systemer, bl.a. ERP-systemet Navision og billedarkivet Kontainer, er integreret i webløsningen, hvilket giver Mads Nørgaard en optimal og stabil arbejdsgang i forbindelse med håndtering af ordrer og lagerstatus. 

Produkter

Der er gjort meget ud af den enkelte produktvisning med fokus på det visuelle. Få enkle og tydelige elementer hjælper en til at vælge farve, størrelse og antal.  

På hvert produkt sørger Mads Nørgaard for at inspirere den besøgende ved at vise matchende designs. 

Det er naturligvis gjort muligt for den besøgende at dele hvert design på de sociale medier.


Designet af

Det nye Mads Nørgaard site er designet i samarbejde Marco Pedrollo fra Ironflag. Sitet her modtaget en “Honorable Mention” fra Awwwards.com

Se løsningen her