Project Half Double

Arbejder hen imod at øge Danmarks konkurrenceevne
gennem en ny projektmetode.

Løsningen

Idéen var at skabe et lækkert univers, hvor brugeren kunne gå på opdagelse uanset platform. Løsningen er et responsive website optimeret til mobil og helt op til store desktop skærme. Dette er opnået ved hjælp af 4 breakpoint og Fluid Grid. Alle moduler fra standard tekst modul til det komplekse projektsplan modul er fuld redigerbar og fuld responsive.

Se løsningen her

Om Project Half Double

Project Half Double er et samarbejde mellem Industriens Fond, Implement Consulting Group, Aarhus Universitet, DTU og mere end 250 projektledelsesentusiaster. Sammen arbejder de hen imod at øge Danmarks konkurrenceevne gennem en ny projektmetode.

Deres rejse består overordnet i, at konceptualisere en ny projektledelsesmetode gennem forskning og indsamling af best practice. Derudover, at afprøve metoden på virkelige projekter, og samle læring herfra - og i processen engagere et toneangivende community omkring bevægelsen.

Responsive

Det har været et stort arbejde at tænkte hele sitet responsivt, både designmæssigt men i forhold til kodningen. Det var vigtig for kunden, at de forskellige sider kunne rumme forskellige typer indhold og elementer. Til det er der blevet designet en masse muligheder bl.a. tekst sektion med multisider, billede, medier, tidslinie, infografik, organisationsdiagrammer, projectplan og meget mere.

Nedenfor er der illustreret et par af modulerne.

Projektplan

En af modulerne i løsningen er en dynamisk projektplan som er fleksibel og kan tilpasses i takt med at projektet vokser og udvikler sig. Opgaven var især udfordrene da projektplanen også skal fungere på mobile enheder.

Ledestjerner

Efterhånden som projektet udvikler sig, vil der også blive fundet gode råd og idéer. Til det er der udviklet et modul der nemt og simpelt kan præsentere historie, billede og video. Dette modul forventes især brugt på håndholdte enheder.

Navigation og søgning

Rygraden i ethvert site. Menuen er lavet efter en simpelt idé der gør, at den holder udseende og størrelse fra tablet (768px) til helt store skærme. Først ved mobilvisningen ændres udseendet, men ikke mere end at man får samme gode oplevelse.

Hint: Man behøver ikke klikke på søge-ikonet for at søge. Bare begynd at skriv...

Designguide

Farver

Font

Ikoner

Overblik

Kunden siger

For os var det vigtigt, at siden kunne tale med vores publikums behov og adfærdsmønstre. Her kom Konform tidligt på banen, og udfordrede os fra starten for at sikre, at hjemmesidens design, indhold og elementer blev udviklet med fokus på enkelthed og en ensartet oplevelse. Desuden har det været vigtigt at have en fleksibel løsning vi hurtigt og nemt selv kan drive, noget deres CMS i høj grad lægger op til. Sidst men ikke mindst er vi gået meget op i, at siden bør være visuelt tiltrækkende, hvor den responsive løsning sammen med det moderne design giver en lækker brugeroplevelse. Alt i alt har det været et rigtig god match og samarbejde fra starten.

Karoline Thorp Adland - Implement Consulting Group