Vores proces handler om..

at forstå vores kunders behov og
gøre vores absolut bedste for at nå målet
- i et samarbejde med kunden

Indsigt og rådgivning

For at kunne udvikle det bedste produkt er det centralt for os at få indsigt i vores kunders behov og arbejdsgange. Samtidig sætter vi en ære i at rådgive bedst muligt i forhold til den løsning der skal kunne favne det.

Vores proces

Når vi skal lave en ny løsning, består den typisk af nedenstående 6 faser

01 : OPGAVE AFDÆKNING

Vores proces starter altid med flere uforpligtende møder, hvor vi snakker om jeres behov og ønsker for sammen at afdække opgaven, som udmunder I et tilbud.

02 : UX OG ANALYSE

En god webløsning kræver indsigt. Derfor arbejder vi altid med UX-analyser, workshops, wireframes og prototyper i tæt samarbejde med dig.

03 : DESIGN

Vi sætter en ære i at sikre, at vores løsninger altid følger de nyeste tendenser inden for design og brugervenlighed, så dit produkt altid fremstår bedst muligt. 

04 : UDVIKLING

Med nogle af landets dygtigst udviklere siddende sammen med vores designere sørger vi for, at din løsning kodes intelligent og modulært, så den er fleksibel og fremtidssikret.

05 : TEST OG INDHOLD

Konform tester altid grundigt og retter masser af uundgåelige småfejl, som rettes løbende. Også hvis de skulle opstå efter launch. Er der behov for hjælp til migrering af indhold, kan vi også det.

06 : OVERLEVERING OG LAUNCH!

Overlevering indebærer al den hjælp I måtte have brug for. Vi hjælper naturligvis med domæner, webhotel og andet der skal til for at få jeres løsning succesfuldt i luften.

UX

Optimering af arbejdsgange

Vi elsker kloge hjemmesider

Før designerne går igang, lægger vi mange timer i at forstå vores kunders behov og arbejdsgange og udfordre dem i forhold til, om noget kan optimeres og gøres nemmere og smartere. Vi gennemgår omfang af fleksibilitetsbehov på bl.a. forsiden, prioritering af indhold og krav til dynamiske elementer.

Konform har særligt fokus på optimering af Google indeksering samt sikring af at brugere bliver samlet op og guidet det ønskede sted hen, også når de rammer en underside via Google søgning.

Læs mere

UX og design præsenteres i InVision, hvor kunden kan afprøve alle flows før kodning. Ikke mindst på mobil og tablet er det et optimalt værktøj, hvor kunden kan opleve en prototype af visning og funktionalitet, mens vi stadig er i design- og specifikationsfasen.

Proces

Erfaring

123.256 Tickets på 1 år

En stor del af udviklingsprocessen handler om at kvalitetssikre at de produkter, vores kunder modtager, virker som de skal og ser ud som de skal i alle browsere og på alle platforme. Det kræver masser af test, og vi sætter en ære i at finde fejl og få dem rettet, så vi kan overlevere en løsning til vores kunder, som svarer præcis til det aftalte design og funktionalitet.

CMS

OPEN SOURCE

LÆS IKKE DENNE TEKST MEDMINDRE
DU ARBEJDER I IT AFDELINGEN...

Vi er et PHP hus og arbejder med de mest gængse PHP CMS systemer herunder Wordpress, Drupal og Magento. De fleste løsninger bygger vi dog over et af de mest brugervenlige CMS systemer på markedet, som dagligt benyttes af over 500 virksomheder som et stabilt, sikkert og omkostningseffektivt værktøj til at vedligeholde webløsninger.

Dets intuitive design sikrer, at det er nemt at benytte uanset computerkendskab. CMS systemet er browserbaseret og virker i alle browsere både på PC og Mac. Før opstart vælges det, om CMS systemet skal være på dansk eller engelsk.

Læs mere

CMS systemet som er baseret på Zend Framework, er det mest udbredte Open source PHP framework globalt. Grunden til at netop dette er valgt er at det giver os den fleksibilitet vi har brug for for at kunne skabe skræddersyede løsninger og mere avancerede systemer. Det betyder samtidig at kunden ikke er bundet til en bestemt webleverandør efter leverancen er løst, da alle PHP huse i realiteten kan understøtte Zend framework.

Systemet er optimeret til at kunne håndtere særdeles høj trafik, er yderst skalerbart og kan let integreres med eksterne systemer. Der benyttes Open source databasen mysql og koden er skrevet objektorienteret og gør brug af klasser og nedarving, så løsningen kan skræddersys og tilrettes ned til mindste detalje, uden at det påvirker fremtidige opgraderinger og optimeringer. Systemet gør brug af CSS (Cascading Style Sheets) til al formatering og Xhtml som overholder W3 standarder. Alt data ligger i databaser, hvor der let kan laves udtræk til eksterne systemer.

VORES KOMPETENCER

”I FÅR DET, SOM I VIL HAVE DET”

Et hyppigt hørt udsagn fra Konform i vores samarbejde om at løfte cancer.dk over på en ny, fremtidssikret platform. Udsagnet rummer essensen af den super-agile måde løsningen er blevet til på, både i detaljen og på de store linjer. Men misforstå ikke. Det sker ikke uden kontant modspil, kreative løsningsforslag og konstruktiv dialog. Og det sker heller ikke uden den største respekt for den mest sensitive målgruppe af dem alle, nemlig kræftpatienterne og deres pårørende.


Tor Øyan
, Chefkonsulent, Kommunikation
Kræftens Bekæmpelse