En ny markedsudfordrer
i erhvervsejendomsbranchen

Respace havde som mål, at deres website skulle løfte niveaubaren for online markedsføring af erhvervsejendomme. En simpel og effektiv brugerinterface samt nem integration af ejendomsdata, understøtter forretningens grundlæggende strategi. Colliers International, Danica Ejendomme, Barfoed Group, Nordea Ejendomme, DEAS Erhverv og mange andre af landets største ejendomsudbydere er at finde på den nye portal.

Se løsningen her

Om Respace

Portalens design er udarbejdet i samarbejde med Sebastian Sejer & Co, én af de tre grundlæggere af Respace. Løsningen er selvfølgelig fuldt responsive, kan derfor tilgås optimalt fra alle skærmtyper og tager udgangspunkt i, at give alle besøgende en unik oplevelse både teknisk og visuelt.

Respace er endvidere kodet således, at hastigheden på websitet er ekstra hurtig, hvilket positivt påvirker både den søgefunktion og søgeagent som Konform har udviklet særligt til Respace. Endvidere er portalen kodet til hurtigt og nemt, at integrere udlejer og sælgers ejendomsdata fra deres eksisterende systemer til Respaces’ emnebank.

Den korteste vej fra kunden til lejemål

Respace's søgemaskine gør det så let som muligt, at finde de mest relevante emner – uanset om kunden benytter computer, tablet eller smartphone. Brugeroplevelsen er designet med henblik på at skabe overblik og den højest mulige konvertering.

Intergration til eksterne systemer

Respace understøtter bl.a. de populære løsninger fra C&B Systemer og Mindworking. Det betyder at løsningen automatisk synkronisere og henter emner direkte ind fra kundernes website eller bagvedliggende systemer.

Nuanceret søgeagent

Slutbrugere har på Respace mulighed for at gemme søgekriterier til en søgeagent der udsender nye emner der opfylder brugerens søgekriterier flere gange i døgnet hvis nye emner matcher.

Omfattende administrationssystem til Respace's kunder

Bagved løsningen ligger der et omfattende administrationssystem hvor alle Respace's kunder kan administrere emner, se statistik og oprette nye emner.

Opret emner

Nye erhvervsejendomsemner kan via en intuitiv og guidende oprettelsesformular oprettes på få minutter. 

Afhængig af emnetypen, fx. investeringsejendom, kontorfælleskab eller parkeringsplads tilpasser inputfelterne sig med relevante felter som sikre at emnerne bliver tagget, fremsøgt og eksponeret bedst muligt.

Statistik

Respace har et ønske om at der skal være en direkte kontakt mellem lejer og udlejer og det betyder at Respaces fornemmeste opgave er at guide brugerne hurtigt hen til den pågældende udlejer for så at fortsætte den direkte dialog og konvertering der.

Det betyder at det er vigtigt for Respace at udstille den reelle trafik og kontaktgenerering som portalen skaber overfor kunden. Dermed bekræftes kunden i valget af platform for eksponeres af erhvervsejendomsemner overfor slutkunderne.

Overblik

Ejere, udlejere eller mæglere kan oprette emner direkte på Respace, eller få sykroniseret data automatisk, fra eksisterende administrationssystemer. 

Vælger kunderne at håndtere emnerne direkte på Respace, opretter kunder sig nemt på få minutter hvorefter de modtager et login. Med det får de adgang til en oversigt over alle kundens emner, og kan let oprette nye emner løbende.

En avanceret teknisk løsning

Respace fremstår udefra som en traditionel, dog kompliceret ejendomsportal. Men bag det man kan se med det blotte øje er der over 2000 timer udvikling af avancerede søgealgoritmer, landingpages og SEO understøttende dataudstilling samt et driftsetup af servere der kan matche de mest trafikerede sites. 

 

Avancering filtrering

Respace har en avanceret filtrering som lyn hurtigt kan filtrere på mange samtidige parametetre såsom kategori, kommuner og byer, prisintervaller, kvadratmeter intervaller mv.

Filtreringen opdatere emnevisningen realtime så brugerne hurtigt kan fremsøge relevante emner og sortere alt andet fra.

Navigation via kort

Uanset om kunden har foretaget en fritekstsøgning eller filtreret sig frem til de relevante emner kan de fremvises enten som en visuel liste eller via et kort hvor brugeren via zoom funktion kan navigere sig frem.

Fuldt overblik over interaktion

Når kunden annoncerer ‪‎erhvervsejendomme‬ på Respace får de adgang til detaljeret statistik, der giver fuldt overblik over omfanget af brugernes interaktion med de annoncerede ejendomme. Denne data og brugernes adfærdsmønstre udsendes ligeledes på mail.

GPS tracking

Via GEO søgning på Respace er det let få vist ledige erhvervslokaler der er tættest på vedkommende der søger. Det betyder at befinder vedkommende sig i et område, hvor etnny erhversejendom søges, er det bare at sortere efter "Min placering".

Gratis emneoprettelse

Respace's kunder kan på få minutter oprette sig som bruger af Respace og dernæst oprette en annonce for et erhvervslejemål‬, som med det samme bliver eksponeret på Danmarks hurtigst voksende erhvervsportal. Den første annonce er gratis.

Fuldt responsive

Respace er naturligvis 100% responsive så den virker optimalt på alle platforme.

Brugere af Respace modtager både søgeagent e-mails og nyhedsmails og disse vil typisk tilgås via mobil hvorfor løsningen, emnesøgning og emnevisning naturligvis skal fungere optimalt.

Design

Designet er udviklet med fokus på at det skal fremstå imødekommende, roligt og med brugervenlighed som første prioritet.

Kunder siger

"Respace er i vores optik et stærkt værktøj for alle der søger erhvervslokaler, og er derfor et oplagt supplement til vores eksisterende markedsføring. Præsentationen af vores emner er imponerende flot og fri for distraktioner, og systemet er en fornøjelse at bruge. Prisen er tilmed yderst rimelig.”

Frederik Barfoed, Koncerndirektør Barfoed Group

ANNONCØRER